-
پاسخ: [بحث] کدام سیستم عامل بهتر است ؟
نقل قول:
شما خودت استادی
ولی من فقط و فقط فدورا رو به همه پیشنهاد میدم
واقعا بی نظیر هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با کمال احترام :give_rose:به شما هیچ وقت بی نظیر وجود نداره نصبت به دید کاربر سیستم عامل هم می تونه خوب یا بد بشه دوست من.
ولی اگر کسی بخواد با منبع باز شروع کنه ابنتو 9.10 بهترین گزینه می تونه باشه چون کار با اون راحته و منابع زیادی هم داره.
مثلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
من با اطمينان نمي گم كه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]بهترين توزيع لينوكس هست بلكه سيستم عامل مناسبي براي سيستم هاي Desktop و با پشتيباني زياد، رايگان و مخازن نرم افزاري غني است !
وگرنه هيچكي تو قدرت توزيع هايي مثل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]، برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ], برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ], برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ], برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]و چند توزيع محبوب ديگه هيچ شكي نداره :1. (23):
-
سلام : لطفا چند عکس از محیط ubuntu قرار بدهید شاید ما هم وسوسه بشیم و بریم سراغش ! نرم افزار های ubuntu رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ مثلا فتوشاپ و گیم ها روش براحتی نصب میشه یا نه ؟ من سفارش سی دی ها رو به سایت ubuntu دادم و گفت 4 تا 6 هفته دیگه میرسه ! با تشکر ...
-
نقل قول:
سلام : لطفا چند عکس از محیط ubuntu قرار بدهید شاید ما هم وسوسه بشیم و بریم سراغش ! نرم افزار های ubuntu رو از کجا میشه دانلود کرد ؟ مثلا فتوشاپ و گیم ها روش براحتی نصب میشه یا نه ؟ من سفارش سی دی ها رو به سایت ubuntu دادم و گفت 4 تا 6 هفته دیگه میرسه ! با تشکر ...
کار بسیار خوبی می کنی دوست من قول می دم که تجربه خوبی بدست بیاری فقط قبل از استفاده از ابونتو ذهن خودت رو از مایکروسافت پاک کن تا در ابونتو راحت باشی.
برای اجرای برنامه ها هم نرم افزاری به اسم Win وجود داره که Api رو در لینوکس شبیه سازی می کنه و هر نرم افزاری در لینوکس شما اجرا میشه حتی بازی ها.
-
پاسخ : پاسخ: [بحث] کدام سیستم عامل بهتر است ؟
نقل قول:
سلام. برای دیدن Screenshot های Ubuntu میتونید به لینک رو به رو مراجعه کنید : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اما دوستان چند روز پیش میز کار پیشرفته و جدید KDE عرضه شد! ( ورژن 4.4 ) . محیط کاربری که ایجاد میکنه واقعا حیرت انگیزه! من که حسابی وسوسه شدم برای نصبش! نظر شما چیه؟ ( چند تا اسکرین شات ازش گذاشتم) :
وب سایت رسمی KDE : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
-
دوستان میز کار kde کمی ناپایدار هست نسبت به گنوم
دوستان به جای ابونتو از سوپر ابونتواستفاده کنید که خودش اکثر چیزهای مورد نیاز ما رو داره
-
جاهای خوبش را بیخیال شید یک چند تا عکس هم از فهرست دایرکتوریهاش بگذارید تا ببینیم چه آش شله قلمکاری
-
نقل قول:
دوستان میز کار kde کمی ناپایدار هست نسبت به گنوم
دوستان به جای ابونتو از سوپر ابونتواستفاده کنید که خودش اکثر چیزهای مورد نیاز ما رو داره
زیاد با Super Ubuntu موافق نیستم
Linux Mint رو به شدت توصیه میکنم که حتی بهتر از اوبونتو هستش
در اصل همون اوبونتو هست که یک سری عیب هاش بر طرف میشه و چیز میزاری اضافی بهش میزنن و یکی دو ماه بعد از ریلیز اوبونتو ریلیز میشه
-
نقل قول:
نقل قول:
جاهای خوبش را بیخیال شید یک چند تا عکس هم از فهرست دایرکتوریهاش بگذارید تا ببینیم چه آش شله قلمکاری
خودم یه چند تا عکس تو تاپیک زیر گذاشتم که کامل هست :
کد:
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=13870&page=4
نرم افزار های اوبونتو به راحتی از مخازن اوبونتو قابل دانلود و نصب هست !:cool:
نقل قول:
کار بسیار خوبی می کنی دوست من قول می دم که تجربه خوبی بدست بیاری فقط قبل از استفاده از ابونتو ذهن خودت رو از مایکروسافت پاک کن تا در ابونتو راحت باشی.
برای اجرای برنامه ها هم نرم افزاری به اسم Win وجود داره که Api رو در لینوکس شبیه سازی می کنه و هر نرم افزاری در لینوکس شما اجرا میشه حتی بازی ها.
سعید جان اصلا نباید از Wine انتظار زیادی داشت و هم چنین نرم افزاری های محیط .Net رو اجرا نمیکنه ! :1. (23):
-
دوستان من دیروز اوبونتو 9.10 نصب کردم :party: :1. (5): ولی بعد از دانلود درایور کارت گرافیک واجراش در ترمینال بصورت root ....درایور نصب نمیشه و ارور میده.........میشه کمک کنید؟؟
در ضمن اگر امکان داره توضیح بدید کع چطور KDE نصب کنم...
ممنون:11():
-
نقل قول:
دوستان من دیروز اوبونتو 9.10 نصب کردم :party: :1. (5): ولی بعد از دانلود درایور کارت گرافیک واجراش در ترمینال بصورت root ....درایور نصب نمیشه و ارور میده.........میشه کمک کنید؟؟
حامد جان گرافیکت چیه و درایور رو از کجا دانلود کردی ؟
اگر بخوای روی اوبنتو کوبنتو رو نصب کنی کافیه تو ترمینال بنویسی
sudo apt-get install kubuntu-desktop
ولی ۲ تا مشکل هست
یکی اینکه حدود 300 مگ دانلود میکنه و مشکل بعدی اینه که منوها یکم با هم قاطی میشه پیشنهاد میدم کوبنتو رو جدا دانلود و در درایو مجزا نصب بفرمائید :give_rose:
-
نقل قول:
برای نصب درایور گرافیک باید X server رو خاموش کنید
برای این کار وقتی توی ترمینال رفتید اینو بنویسد
sudo /etc/init.d/gdm stop
بعد با روت وارد بشید و درایور رو نصب کنید وقتی درایور رو نصب کردید میتونید با این دستور دوباره X servr رو روشن کتنید
sudo /etc/init.d/gdm start
-
دوستان با عرضه نسخه جديد ميزكار KDE SC 4.4 ، من بين انتخاب اون و Gnome موندم !
نظرات دوستان چيه ؟ :11():
-
نقل قول:
دوستان با عرضه نسخه جديد ميزكار KDE SC 4.4 ، من بين انتخاب اون و Gnome موندم !
نظرات دوستان چيه ؟ :11():
پیشنهاد من همون گنوم هست ولی در صورتی که خواستی از KDE استفاده کنی
حتما رو گنوم نصبش کن
یعنی هر دو تا میز کار رو داشته باش
گرافیکت هم نصب کن :great:
-
نقل قول:
پیشنهاد من همون گنوم هست ولی در صورتی که خواستی از KDE استفاده کنی
حتما رو گنوم نصبش کن
یعنی هر دو تا میز کار رو داشته باش
گرافیکت هم نصب کن :great:
زياد شنيدم كه مي گن محيط گنوم پايدارتره ولي وجود دو تا Panel مقداري اذيتم مي كنه !
كلا بي خيال نصب گرافيك شدم مگر اين كه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بياد ! :1. (23): (حوصله دانلود 50-70 مگ رو ندارم! )
-
دوستان هر کاری که میکنم با adsl تو اوبونتو کامکت نمیشه؟؟؟ کمک
-
نقل قول:
زياد شنيدم كه مي گن محيط گنوم پايدارتره ولي وجود دو تا Panel مقداري اذيتم مي كنه !
كلا بي خيال نصب گرافيك شدم مگر اين كه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بياد ! :1. (23): (حوصله دانلود 50-70 مگ رو ندارم! )
50-70 مگ کجاست پسر خوب
مگه ویندوزه
درایورش حدود 15 مگابایت حجمیشه :Love-PCN~!:
نقل قول:
دوستان هر کاری که میکنم با adsl تو اوبونتو کامکت نمیشه؟؟؟ کمک
اوبونتو 9.10 ؟
میتونی مودمت به صورت PPPoE کانفیگ کنی نه Bridge ?!
-
دوستان مشکالت کم کن داره تموم میشه..:party: مودم درست شد kde رو هم دانلود کردم ولی وقتی که میخوام درایور گرافیک رو نصب کنم و x server رو خاموش که میکنم تصویر خراب میشه و چیزی معلوم نیست..
میشه راهنمایی کنید.
-
نقل قول:
دوستان مشکالت کم کن داره تموم میشه..:party: مودم درست شد kde رو هم دانلود کردم ولی وقتی که میخوام درایور گرافیک رو نصب کنم و x server رو خاموش که میکنم تصویر خراب میشه و چیزی معلوم نیست..
میشه راهنمایی کنید.
alt+ctrl+f1 رو بزن
-
اره این کارو کردم ولی باز صفحه به مشکل بر میخوره
-
نقل قول:
اره این کارو کردم ولی باز صفحه به مشکل بر میخوره
بیشتر توضیح بدید
ببینید روال کار به این صورته
ctrl+shift+f1 وارد محیط متنی بشید
با دستوری که خدمتتون عرض کردم X Server رو خاموش کنید
بعد گرافیک رو نصب کنید
بعد با دستوری که گفتم X Server رو روشن کنید
-
من بالاخره نفهمدیم چرا فیلم های VCD رو نمی تونم تو اوبونتو تو هارد کپی کنم ! :1. (27):
عجب گیری هست این اوبونتو !!!
-
با این دستور یه ایمیج از سیدی بگیر :
کد:
dd if=/dev/cdrom of=/tmp/image.iso
بعد میتونی با vcdgear فایل Dat رو تبدیل به MPG کنی
-
نقل قول:
من بالاخره نفهمدیم چرا فیلم های VCD رو نمی تونم تو اوبونتو تو هارد کپی کنم ! :1. (27):
عجب گیری هست این اوبونتو !!!
-
واقعا واسه کپی کردن یه VCD به درون هارد باید این همه کد نویسی کرد ! یاد دوران ماقبل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]افتادم ! :1. (27):
بعد از مدتی که با Ubuntu کار کردم، به این نتیجه رسیدم که کلا این سیستم عامل (و بقیه توزیع ها ) به هیچ وجه به درد کاربران Desktop و مصارف مولتی مدیا نمی خوره ! :wink:
مخصوصا مردم ایران که 90 درصد کاربران آن چنان سواد بالایی در زمینه کامپیوتر ندارن و بارها شده ببینم کسی نمی دونه Internet Explorer چیه و حتی یکی سوال می کرد چجوری عکس پس زمینه رو عوض کنم ؟
هم چنین نرم افزار هایی مهم مثل Microsoft Office (حقیقتا OpenOffice اصلا به درد نمیخوره ! ) ، Adobe Creative Suite ، Microsft Visual Studio ، Babylon و چیزای دیگه که الان یادم نمیاد واسه لینوکس وجود نداره !
البته از مزایای اوبونتو هم نباید چشم پوشی کرد ولی در کل هنوز زوده بخواد یه سیستم عامل مناسب واسه دسکتاپ بشه !
در کل به زودی پارتیشن EX4 و Swap رو حذف می کنم و میخوام چند ماهی هم Mac OSX رو کار کنم ! :1. (21):
-
ویندوز xp sp2 از نظر ساپورت نرم افزار ها بهترین هست
توی نصب نرم افزار در ویندوز سون مشکل داشتم حالا نمیدونم از کرک ویندوز هست یا نه
ولی از نظر ظاهری ویندوز سون خیلی خوبه اما نرم افزار ها و سخت افزار هایی که در ویندوز xp ساپورت میشه رو نصب نمی کنه
-
در واقع هیچی به امنیت پیاداری و حرفهای بودن لینوکس نمی رسه
ولی سیستم عامل اپل هم چون بر پایه یونکس هست بسیار عالی و پایدار و امن هست بر خلاف لینوکس هم برنامه های حرفه ای برای این سیستم عامل تهیه شده مشکل تهیه نرم افزار هم خوشبختانه تو ایران دیگه نداره چون شرکتهایی مثل پرند dvd های اورجینال اپل رو هم ارائه می دهند
اما لینوکس چون open source برای برنامه نویسان و حرفه ای ها بسیار عالیه و به نظر من هیچ سیستم عاملی به شیرینی این سیستم عامل نخواهد بود